SOFIE DAHLQVIST

I'm tearing up across your face move dust through the light to fide your name

Kategori: Personligt

Idag träffade jag detta charmtroll! Kameran blev dock liggande i väskan så därför bjuder jag på en lite äldre bild, tagen på Polhem, hurra! Innan jag träffade Clara L var jag med Alice och tittade på våra språkresekompisar när de spelade match. Heja Täby! De vann, så de for iväg för att spela mer. Hoppas de gick vidare igen! 
Efter matchen åkte jag till Clara  alltså, där bjöds det på en riktig festmåltid. Fick veta att Claras föräldrar läst mitt vykort till Clara, lite pinsamt hehe. Sen sov jag middag hihi, och sen gick vi till Adina en sväng. Gick ganska tidigt för att det är sådant stök med tågen och fick syn på en från språkresan när jag satt på vagnen. Vad är oddsen liksom? Men det var ju kul förstås. Och på bussen hem lyssnade jag på två killars konversation. Till en början störde jag mig på dom, men när jag kom in i konversationen var det riktigt intressant.
Imorgon drar jag till havet med Clara T och Alice. Tänkte försöka träna innan jag drar iväg också. Får se hur det blir med den saken hehe.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: