SOFIE DAHLQVIST

there's something goin' on hours seems to disappear everyone's leaving I'm still with you

Kategori: Personligt

Taggar, imorgon bär det av till England. So long vänner.

säg aldrig ja när du menar nej säg aldrig ja ett nej är ett nej

Kategori: Kläder

acne, wesc, primeboots, one teaspoon, topshop, alexander wang mm.
Har chilligaste morgonen, dock lite sjuk, men men. Nu ska jag börja packa inför Isle of Wight, haha har typ inte börjat än. Gjorde ett litet collage med saker jag gärna skulle haft på mig på Isle of Wight, men man får nöja sig med sina gamla paltor. Taggar inför Kents spelning på trädgårn den 14onde eftersom jag kommer hem två dagar innan konserten, så jag miniladdar redan nu liksom! Aja, ha det!

look at the stars look how they shine for you

Kategori: Personligt

Fin dag idag. Hade en liten avskedspicknick med människor jag tycker om hihi. Mesigt att ha en avskedspicknick när jag ska bort i tre veckor, men jag tyckte det var ytterst nödvändigt. Kändes som om jag fyllde år, och det var en riktigt trevlig känsla! Rekommenderar att fylla år på sommarn (vilket jag inte gör alltså). Hur som helst, en fin picknick som bjöd på fotboll och snack och mat självklart. Därefter begav sig jag och Linn och Louise och Amanda som vi träffade på vägen från Slottskogen till Bengans där jag inhandlade en del av min present till min värdfamilj. Slänger nog upp ett kort på innehållet i min present imorgon, hihi. Sedan chillade jag och Linn en stund i hamnen och drog sedan till mig (och redigerade pp haha). Nu ska jag nog sova, eller pilla naveln eller något. Ha det bra.

the world was on fire and no one could save me but you

Kategori: Personligt

Jag slutade ju skolan för cirkus en vecka sedan, tror jag inte nämnt det. I vilket fall var skolavslutningen väldigt misslyckad, Idas sommarvisa på kajen, inget riktigt bra avslut liksom. På kvällen var vi i Härlanda tjärn och inte heller det var någe vidare. Men men, skolan var slut och det ska man ju hurra för, eller? Nu har jag ju haft sommarlov ett tag och visst saknar jag många, men gud, det är ju så skönt med sommarlov. Idag ska jag picknicka med en hel drös med människor, en lite avskedspicknick innan jag ger mig av till England. Så så är det. Jag är ganska sjuk, men jag måste säga hejdå till en del, kommer ju inte träffa dem på vad som känns som år och dar.

HULTSFRED

Kategori: Musik

Äntligen uppdaterar jag om min vistelse på Hultsfredsfestivalen 2012. Kom dit den 13onde, efter en trevlig åktur i buss med Louise och Agnes. Satte upp tältet osv och träffade Tim från min klass och några andra polhemare. Sedan var vi redo för att ha hur kul som helst. Varje dag var helt fantastisk, fylld av bra konserter och trevligt folk och en helt fantastisk upplevelse. Dessa dagar var kanske några av de bästa dagarna i mitt liv hittills och jag vill tacka alla mina fina vänner som var med där, alla bra band och alla andra och allt annat som förgyllde min upplevelse. Det finns så mycket att skriva så istället bestämmer jag mig för att inte skriva något alls. Förutom det jag skrivit då. Nej men ärligt, det var en upplevelse utan dess like, helt otroligt bra! Så, nu orkar jag inte skriva mer om det, ha det!

drying up in conversation you will be the one who cannot talk

Kategori: Personligt

Väldigt grym helg med Alexander, Linn, mig själv, Clara, Hannah, Stina W, Stina N, mamsen och systeryster. Har till och med hunnit jobba och tjäna lite cash, shoppa loss på Ullared också inför Hultsfred. Har även vart med om en hel del sammanträffande typ eller hur man ska säga, både på bussen och på jobbet. Imorgon är näst sista dagen i skolan. Ettan har gått för fort, vill ha sommarlov men vill liksom inte inse att ettan är slut. Jag vill klamra mig fast. Men men, varför klamra sig fast i något och önska att det vore på ett sätt när det inte är så? Fint väder vankas för Hultsfred också, tänk på sånt istället. Nu ska jag snart sova och läsa lite, men först ska jag bara slösa lite av mitt liv på facebook.

you make me feel like I'm living at the edge of the world it's just the way I smile you said

Kategori: Kläder

Det här vill jag ha på mig hela sommaren. Från diverse olika ställen, typ modekungen, acne, topshop osv.
Det är otroligt att skolan nu äntligen är slut, alltså plugget menar jag. Sedan tycker jag faktiskt det är sorgligt att man inte ska till skolan på ett tag, det är ju bara plugget jag vill bort från liksom. Men sommarlov är inte fel, inte alls, jag menar, mindre än en vecka kvar till Hultsfred. Åh, taggar just nu med The Cure. Fikade med Alexander och Linn förut, nu ska jag ha filmmys med moder. Det vankas Bröderna Lejonhjärta, inte helt tokigt!

had a conversation with you last night it's a little one-sided but that's alright

Kategori: Personligt

Asfet dag på picnikfestivalen. Nu är jag dock lite depp och måste göra kemi. Orkar inte.

man måste härma dom som orkar dom som fortsätter ändå

Kategori: Musik

Bilden är från Jonathan Johanssons myspace.

I can't be holding on to what you got when all you got is hurt

Kategori: Personligt

Igår tog min syster studenten. Det var en hejdundrandes fest här i Lindome och allt var mycket fint och trevligt trots skuren som öste ner på utspringet. 
Idag hade vi idrottsdag och mitt knä paja som vanligt. Annars väldigt roligt, fotboll och volleyboll, hurra! Synd att de avbröt det efter hälften, hade sett fram emot att se tvåarna spela men men. Nu ska jag plugga sönder inför matteprovet, kemiinlämning och svenskaredovisningen. Det är orättvist att inga har någonting kvar förutom vi. Just det, jag var med Aline och Märta idag. Alltid lika fint!

S!ESTA

Kategori: Musik

Helgen har varit helt fantastisk, nere i Hässleholm med underbara människor, underbar musik men dock inte lika underbart väder. Men vad gör det, när man har hur kul som helst. Höjdpunkterna var helt klart Rebecca och Fiona, Urban Cone och Jonathan Johansson, men Maskinen levererade skitbra så trots att jag inte är så förtjust i dem så var det ett riktigt röj. Typ samma med Kapten Röd, han ägde. När vi inte var på festivalområdet roade vi oss i campingen till sena timmen. Maten var god, panpizza, de välsignade festivallangosen, soppa men det bästa var ju frukosten innan hemfärden.
För mig är det här min första riktiga bortafestivalupplevelse och den var trots små skavanker helt amazing! Tack alla fina människor som gjorde den såhär fantastisk!
Nu ska jag bara vila och imorgon ska jag ta tag i skolan. Felicia tar studenten på måndag, då blir det party minsann.