SOFIE DAHLQVIST

I was happy in the haze of a drunken hour but heaven knows I'm miserable now

Kategori: Blandat

Top från Bikbok, gammalt skärp, Levisshortsen osv.

Skitnajs dag verkligen. En sån dag när man har riktigt kassa förhoppningar, och så blir det bara så himla bra alltihopa. Först träffar man Emma som ska till havet, fast sen skulle hon inte det, vi hänger lite på Hemköp typ. Sen till skolan som jag trodde skulle vara tömd på fina peoples eftersom det var buffertdag. Hängde en stund med Emma och Julia i caféet innan vi rushade genom trapphuset till kemilektionen, if you know what I mean. Sen var det kemilabb, jag och Julia ägde lite! Det trodde du inte va, Fredrik? Och vi ska inte ha Fredrik next year, jag gråter typ. Även fast han är knäpp 99 % av tiden så är han fett bra ändå. 
Efter skolish var det piknikfikish utanför Domkyrkan med Hannah, Stina W och Linn. Lite glass och islatte, gött häng, sol, ja ni fattar. Det ägde. Och så fick jag en ros. Det ägde helt enkelt. 
Vad som inte äger är att jag är skitstressad och måste göra samhäll nu. Verkligen NU! Jag dör lite. Men lite Johnny Cash, The Smiths & Ted Gärdestad ska det nog funka ändå. Synd att jag missar ESC (jag är seriös), det är ju nästan årets höjdpunkt efter min födelsedag typ. 
Nu ska jag plugga! Ha det.

Kommentarer

 • Aline säger:

  Nej du Sofie! Nu får vi ta tummen ur och ses! Eller vad tycker du? Är känslan ömsesidig? Det var allt för längesedan.. Puss på dig mitt hjärtgull!

  2012-05-24 | 21:58:03
  Bloggadress: http://alinehenriksson.blogg.se/
 • aline igeeeeeeeeeen säger:

  hjärtegull ska det ju stå! <3

  2012-05-24 | 21:58:28

Kommentera inlägget här: