SOFIE DAHLQVIST

I'm so tired of playing these games we'd just be running down the same old lines

Kategori: Personligt

Hej, nej min uppdatering har sugit men jag pallade liksom inte riktigt och jag pallar inte riktigt nu heller.
Sanningen är väl den att jag liksom ena stunden mår toppen och andra stunden typ inte toppen och inga undantag från detta lovet liksom. Det jag egentligen vill göra just nu är typ leva sunt, odla mitt eget levebröd, fjällvandra, leka som när man var barn. Helst av allt vill jag göra det sistnämnda, men det skulle liksom aldrig gå och jag skulle må sämre om jag försökte för då skulle jag bara bli ledsen över att inte veta hur man leker längre och typ att jag skulle känt mig onaturlig osv. Min syster är i alla fall hemma från Prag, det är ju kul. Jag har saknat henne. 
Imorgon är det skola och det ska bli kul på ett sätt för jag mår bra i skolan men jobbigt för att jag inte uträtt en del saker som jag tänkte göra innan jag kom tillbaka. Men men. Det ska bli fint att träffa alla mina goa klasskamrater som får mig på bra humör, vissa mer än andra kanske hehe.
Jo, måste ju nämna att vi var på Postkodmiljonären med klassen och att jag fick träffa Anders som jag inte träffat sen han flyttade till Paris. Anders <3 Ja, det var trevligt, det var ett sånt där härligt vi springer mot varandra och kramar varandra moment. Och så var han så fin på Halloween, utklädd till fransman, lite min idé, jag är så stolt hihi.
Sen har jag jobbat en del och det känns helt okej nu förutom ångestklumpen i magen. Den är i varje fall mindre nu.
Det fick bli en fin bild på Linn för jag tycker om henne! Adjöss gott folk!
Ps. Jag älskar reklamer på tv som är liksom en hel persons liv och som innehåller typ sjuttiotalet och nån söt tjej och kille som blir kära och så växer de upp tillsammans och blir gamla tillsammans. Eller typ den "då ses vi på lördag" med pappan och fotboll och det. Det är fint tycker jag. Ds.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: