SOFIE DAHLQVIST

210413

Kategori: Personligt

Igår var en fin dag. Tiden gick ganska fort på jobbet och efter det åkte jag till stan med Ida. Vi letade länge efter en uteservering i solen, men fick nöja oss med Condeco på Avenyn där man kunde skymta solen åtminstone. Senare kom Linn och vi gick och åt på Mediterraneo. Go mat och trevligt sällskap som vanligt. Efter det skyndade vi till bion, blev lite lustigt när fel film började rulla och vi och resten av biosalongen blev helt förvirrade när Tom Cruise dök upp på bioduken. Vi skulle ju se Du Gör Mig Galen. Det fick vi också. Men jag var så trött och bake att jag slumrade till då och då, men såg åtminstone slutet och det var väldigt bra. Om jag ser om den nån gång tror jag verkligen att jag kommer gilla den. 
Idag sov jag till typ halv tolv, nästan rekord skulle jag tro. Gatt var det i varje fall. Borde väl plugga och sånt idag, men får se vad jag känner för. 

200413

Kategori: Personligt

Igår fyllde Linn 18 år (alla bilder är inte från igår). Jag mötte upp henne på eftermiddagen för att ge henne sin födelsedagspresent, en Bob Dylan tröja. Innan vi gick ut på kvällen, jag, hon, Stina, Stina och Johanna, så fikade jag och Stina, Ellen och Elin. Det var väldigt fint. Det var fint väder också. Soligt och nästan varmt. Dock börjar jag misstänka att jag kan vara pollenallergiker eller något, för jag nös och snorade ganska mycket hela dagen, å andra sidan brukar jag ju göra det också men whatevä. I alla fall, jag och Johanna träffades en stund hos mig innan vi träffade resten av girlzen, vi satt lite på ett tak och tittade på månen haha, klichigt men väldigt kul. Snackade om massa oväsentligheter som händer i hennes och mitt liv osv. Sen var vi på Parken en stund, det sög, men inträdet var ju tjugo, sen gick vi till Jazzhuset som planerat och träffade resten. Stötte även på några andra som jag blev mer glad/mindre glad att träffa. Ska försöka att inte älta lite saker som hände, men kommer nog inte kunna undgå att tänka på det hur som helst.
Just nu känner jag mig ömsom svag/ömsom stark. Jag tror det beror på att jag håller på att förändras lite, för jag försöker medvetet ändra en sak med mig själv. Tror jag kommer lyckas denna gång, det kanske inte blir exakt som jag tänkt mig, men ungefär.

110413

Kategori: Personligt

Torsdag är det idag. Den här veckan har gått så himla fort, och ganska bra faktiskt. Både liksom med tanke på plugget, humöret osv. Allt känns liksom pretty good hela tiden. Visst har en del saker varit mindre bra, mycket mindre bra faktiskt. Men försöker hantera det så bra jag kan bara. 
För liksom varför ska jag tänka på det när det finns så många som jag tycker om, som förhoppningsvis tycker om mig lika mycket, eller nästan i varje fall, som jag tycker om dom? 

070413

Kategori: Personligt

Bilder från förra söndagen då jag och Linn var på Gunnebo. Vi promenerade lite hit, lite dit, drack lite kaffe och åt lite bulle. Det var en väldigt fin dag och jag mådde väldigt bra ändå. 

040413

Kategori: Personligt

Har inte bloggat bra alls på lovet, har varit dels väldigt upptagen, dels lite ledsen, dels lite glad osv. Bilderna här är från i fredags då Stina hade 18års middag och sen gick vi ut. So much fun! Vi var på bryggeriet och hade svinskoj trots lite bad reputation osv. Lördagen var lite jobbig men jag försöker att inte tänka på den och lyssnar hellre på typ Ulf Lundell och försöker glömma. Att det inte brukar fungera är ju tråkigt, men kanske gör det det denna gången, är ganska likgiltig angående lördagskvällen just nu men det är väl för att det känns så avlägset just nu.
Minns inte riktigt allt jag gjort, men kul och mysigt och lärorikt har det varit. Har liksom levt lite för mycket, för jag hostar som en tokig och blir aldrig frisk. Men whatevä.