SOFIE DAHLQVIST

280213

Kategori: Personligt

(På en av bilderna leker jag att jag har kort hår.)
Idag fyller jag arton år. Här är lite torftiga bilder som beskriver vad jag gjort sen jag kom hem från Val d'Isere. 
Om idag då. Asså jag har haft världens bästa födelsedag typ. Verkligen jättefin. Alla har sagt grattis och kramat mig och sjungit för mig. Dessutom är det kul att jag och Egil liksom delar på vår födelsedag, för delad glädje är dubbel glädje. Vi åt på Ichiban med typ halv klassen och Egil beställde öl och jag ett glas vin. Så skoj! Och innan dess hade vi köpt varsin trisslott! Så skoj! Och sommarn är ju räddad, fick Emmaboda och Way Out Westbiljett av päronen, plus en orkidé. Och så av Emma Jacobson fick ljudboken Eddie hittar guld, typ det finaste ever. Efter skolan fikade jag med Stina W som jag också delar födelsedag med, Stina N, Emma, Agnes, Jonathan, Felicia H, Felizia och så kom Linn och Ida förbi en stund också. 
Nu ska jag verkligen sova, för denna helgen ska jag jobba och festa om vartannat. Galet liv.

022013

Kategori: Personligt

Idag fyller bloggen sex år! Grattis!

VAL D'ISÈRE PART FOUR

Kategori: Personligt

 

VAL D'ISÈRE PART THREE

Kategori: Personligt

 

VAL D'ISÈRE PART TWO

Kategori: Personligt

VAL D'ISÈRE PART ONE

Kategori: Personligt

050213

Kategori: Personligt

Hejhej! Har haft det fint under dessa dagar när jag inte bloggat. Åt middag med Aline, Johanna och Elin (och Alines syster) i fredags, vi snackade massa allvarligheter, som böcker, principer och politik (?), men kompenserade allvaret med massa knasigheter och skratt. Sen på lördagen var jag på första personalfesten i mitt liv, det var bättre än vad jag förväntat mig men inte höjdarkul eftersom jag inte känner så många speciellt väl. Lite mat och bowling var det där ja. Men jag lämnade tidigt och drog till Amanda (Alines kompis) där jag stannade kväll till morgon. Väldigt skoj kväll. Fin kväll. 
Nu är det tisdag. Imorgon ska jag pluggfika med Emma, Thomas och vilka mer som känner för det. På torsdag är det fysikprov och på fredag drar jag till VAL D.
Har btw handlat och börjat packa inför Val d'Isere idag. Helt knas att det snart är dags.