SOFIE DAHLQVIST

260113

Kategori: Personligt

Igår käkade jag middag med girlzen, Linn, Sigrid och Victoria. Måste få skryta lite, för trots att jag typ lagar mat en gång i halvåret så blir det alltid grymt när jag gör det, hihi. Bjöd alltså på lite tacopaj och cheesecake-isch! Ja, och innan middagen sjöng Sigrid på Café Arty, skojigt. Avslutade kvällen med lite Bridget Jones, hon är ju bara bäst. 
Ska snart off till jobbet. Inte svintaggad så att säga.

240113

Kategori: Personligt

Senaste veckan through my iPhone. Jag har åkt in med för tidiga tåg och som följd av det fikat i enbart mitt sällskap, jag har åkt skidor med Linn, syster och mamma för att förbereda mig och framförallt Linn för Val d'Isere, jag har jobbat (fast det var typ två veckor sen, ska jobba igen på lördag), jag har läst böcker, köpt en ny lampa på Ullared, varit på mattestödet på Chalmers bibliotek med Emma, Clara, Ellinor och Linn (inte samtidigt). Jag har varit nära att frysa ihjäl flertal gånger, jag har provat Emmas brills, tränat och hoppat på fel buss. 
Jag har mått superb helt enkelt. Och nu ska jag snart till gymmet igen, weho.

170113

Kategori: Personligt

Övre raden är bilder från The Blue Lagoon, sköj film, dock är tjejen lite för snygg så man får lite ångest! Undre raden lite bilder på mina favoritdjur denna veckan, wombat, slow loris och en grizzlybjörn som växte upp hos en kanadensisk familj och var med på thanksgiving osv. Så skoj och fint!

170113

Kategori: Personligt

 
Hej bloggen! Imorgon är det matteprov och jag har pluggat som en dåre (typ) så det är bäst att det går bra annars förlorar jag tron på mig själv tror jag. Men allt löser sig alltid tror jag, no panic. Diggar min nya livsstil på mattestödet på Chalmers stenhårt, var där igår med Clara och Emma, och idag med Linn. Det bästa är innan när man går till affären och köper på sig massa gotte, typ Risifrutti och Froosh! Fantastiskt! 
En annan kul grej jag fick göra idag var att hjälpa några tekniktreor med deras projektarbete. Det var, som sagt, kul! Plus att jag tittat på massa söta bilder på wombatar och slow lorisar. Amazing!
Ska nog hoppa i säng nu, det är jag väl värd? Mm. Imorgon ska jag åka skidor, swish, swish, swish!

130113

Kategori: Personligt

Hej hej hej, mer egopics än vanligt, jag vet, men jag ska rycka upp mig så ni inte tröttnar. Hoppas ni har haft en awesome helg till skillnad från mig. Eller fredagen var grym, myste med Emma och Linn framför The Blue Lagoon, Emmeline och Richard är för snygga. Men sen blev jag sjuk på lördagen och var tvungen att ställa in med Pau och idag har jag jobbat och ska snart plugga sönder. Så hoppas er helg varit bättre än min. 

110113

Kategori: Personligt

 
Tröja från JC, jeans från Dr Denim, strumpor från Gina Tricot och skor Dr Martens
 
Fredagar va, fantastiskt trevliga dagar. Gled loss i skolan, åt pizza och annat fint. Som om att det inte var nog med folk som varit utomlands och blivit fett fräscha och bruna kom Axel tillbaka från Kenya. Plus Olivia var fett brun från Egypten och, ja, you get the point, alla är bruna. Jag kör på brun utan sol istället, dock ingen som märkt det (förutom Linn) plus att jag luktar brun utan sol. Efter skolan strosade jag och Thomas och Julia runt på stan en stund i jakt på en present till Thomas sis. Och så drog vi en sväng till bibblan som ligger utspridd över hela Gbg nu när statsbibban stängt. Jag och Thomas borde btw starta tvåmansband och sjunga Bohemian Rhapsody acapella, för det gjorde vi fett bra idag. På tåget hem kikade vi i The Bro Code som Thomas lånade, legendary indeed.
Och nu då? Emma will be here in less than an hour, och så kanske Linn kommer också. Vi ska se på The Blue Lagoon, spännande som bara den. Vi kanske kan köpa något gotte på Ica också. 
Vill hälsa en hälsning nu också, det är ju trots allt min blogg och ett fritt land, så nu hälsar jag till Märta som precis börjat läsa min blogg! Hoppas jag inte tråkat ut dig med detta inlägget!
Trevlig fredagsmyskväll allihopa!

090113

Kategori: Personligt

 
Väst från JC, t-shirt från H&M, jeans från Dr Denim och skor från Vagabond.
 
2a dagen i skolan, inte så dum den heller. Faktum är att den var ganska så bra faktiskt. Inte speciellt ansträngande (två lektioner), alla var snälla, fina och jag mådde helt enkelt. Nice atmosfär bara. Jag, Caroline och Lisa stannade och gjorde lite av naturspecialiseringsarbetet efter skolan, rolig stund! Längtar inte till något särskilt nu, utan bara lever på i en egen lugn, ny takt. Förhoppningsvis håller den i sig resten av 2013.

080113

Kategori: Personligt

 
Tröja från Weekday, kjol från Gina Tricot (båda är Linns), Dr Martens.
 
1 dagen i skolan på några veckor. Hade typ ångest på vägen in (tillsammans med Emma) men nu är jag riktigt peppad på livet-isch. Så för att göra en lång historia kort (inte så läng och händelserik egentligen, men skitsamma) det började dåligt och slutade bra. Har t.o.m. pluggat och ska snart till gymmet. 

040113

Kategori: Personligt

Idag är en dag då jag bara tar det lugnt, eller jag ska ut ikväll, men liksom hittills idag har jag bara gjort ingenting. Eller jag har faktiskt tränat, men fastnade i soffan när min kusin och farbror kom hit. Jag hade inga byxor så jag kom liksom inte härifrån.
Bilderna är från mitt jullov, förutom de tre sista. Nu ska jag hitta på något!

 
 
 

030113

Kategori: Personligt