SOFIE DAHLQVIST

EMMABODA

Kategori: Personligt

Alla bilder är lånade av Linn
Har typ repat mig sen Emmaboda nu. Känner mig dock lite sådär hängig i hela kroppen, som om man måste vila i typ en vecka innan jag är helt återställd, typ konstant svettig och huvudvärk och halsont och grejer. Men hörni, det var det värt, för vilken crazy week det var! Musiken var väl inget att hurra för då det enda bandet (typ) jag ville se (Youth Lagoon) ställde in. Men Postiljonen, Shout Out Louds, Hästpojken (! dom som brukar vara så sega) och Panda Da Panda var fantastiska. Både med goaste brudzen plus Hjalmar och lärde känna så mycket trevliga människor, en del göteborgare, men också andra, så det gör lite ont i hjärtat nu när jag inte kommer träffa de flesta mer, eller i varje fall inte på ett bra tag, så det är väl det som är baksidan liksom. En dag var vi på bio också, i Emmaboda stad liksom, och såg Håkan filmen. Ojojoj. Jag grät, och det gör jag aldrig till film (bara läskiga filmer, men då gråter jag paniktårar liksom). Lite gött att vara hemma i götet, men saknar många faktiskt. Men vad ska man göra. 
Sommaren börjar ju lida mot sitt slut, det suger. Men har massor att se fram emot, ska till Skåne och träffa släkten i helgen, sen är det Way Out West och efter det blir det Kreta. Roligt för mig, tråkigt för plånboken. Men man lever bara ett liv.

220713

Kategori: Personligt

Nika och Stina
Ellinor och Simon
Peter
Ellinor och Emma
Ellinor, Simon och Egil
Peter och Frej
Emma och Leo
I fredags jobbade jag min sista dag på mitt sommarjobb på SCA. Fett gött, nu kan jag bara njuta till fullo av sommaren, vilket jag också har gjort. Denna helgen var jag på Robbie Williams, på Villan med Stina och Elin bland andra, varit på lite poolparty och träffat gamla klassen en stund. Idag tog jag bort mitt gips, hurra, så himla najs. Resten av dagen ska jag packa och köpa lite grejer inför Emmaboda, för dit bär det imorgon. Ska bli redigt sköj.
 

140713

Kategori: Personligt

Clarisen och jag firade hennes b-day i slottis, café Mio och tog sen en sväng på jazzhuset. Long time no seen, så vi hade the time of our life typ.
I fredags satt jag och massa fina vänner uppe på ett berg och tjuvlyssnade på gyllene tider. Åh när de spelade ljudet av ditt hjärta, mm, det var bra. Anna på bilden!
Agnes 
Thomas och Ellinor
Axel Linn och Emma gottar sig 
Fina Ellen som precis kommit hem från sin USA tripp
Louise
Axel och Fredrik
På lördagsmorgonen var jag och Linn på Asperö och solade, det var svinkallt
På kvällen åt jag, Anna och Emma mat hos Agnes. Det var gatt. Emma och Agnes myser 
Liten fräsch bild på mitt bandage där ja
Agnes är go
Sen hängde vi en stund på muchacho och åkte sedan till villan, me and Agnes på bilden hihi
Jordan och Linn
Jordan fick syn på Herbert så vi sprang dit och tog lite fanpics. Anna och Jordan blev ganska glada minst sagt!

Berlin

Kategori: Personligt

Så fet, ambivalent, hysterisk resa. Berlin är en sjuk stad, sjukt kul. Ronji och Gusti är bästa sällskapet.