SOFIE DAHLQVIST

HULTSFRED

Kategori: Personligt

Hultsfred asså. Så himla fint. Visst, the location var inte lika najs som förra året men åh vad bra det var. Fyra nätter (tror jag) med massor av fina vänner och människor. Och vilka band, när Kings of Convience spelade höll jag på att dö lite för de var så himla fina och känslosamma och nådde verkligen fram. Arctic Monkeys ägde, Two Door Cinema Club spelade lite mycket nytt för min smak. Tegan and Sara var grymma. Ja det var nog det musikmässigt. Bästa maten, helt klart när Ellen kokade korv till mig. Svingatt. 
Trodde jag blivit för gammal för detta, men upptäckte att nä, det har jag faktiskt inte. Kan ju inte bli så dåligt när man har bästa tälthänget (Emma, Louise, Agnes, Ronja, Dina) plus resten i vårat camp. Så himla fint.

HÅKAN

Kategori: Personligt

Igår var jag på Håkan. Det var en lång och solig och trevlig lördag. Vi var lite överallt i stan, först o fikade i Vasa, sedan en sväng på Kontiki, därefter konserten och sedan Jazzhuset. Inte för att vara sån, det var en jättefin konsert, men jag tycker han varit bättre. Men bra var det såklart. Är liksom inte så förtjust i hans nya så det är väl därför jag inte var så överförtjust som jag brukar vara. Men jo, det var jättefint. Jazzhuset var också trevligt, spenderade alldeles för mycket cash dock. Träffade bland andra Elin som fyllde 19 och Ellen där. Mucho trevligt!

020613

Kategori: Personligt

Mitt nyårslöfte (köpstopp hela året) börjar blir riktigt jobbigt att hålla faktiskt. Någon av dessa klänningar skulle inte vara helt fel till typ skolavslutning eller så. Kostar 400 på bikbok.

020613

Kategori: Personligt

I fredags gjorde jag klart det sista i skolan, så nu har jag i princip sommarlov. Och det märks, för denna helgen har varit så himla bra och varm. I fredags var jag, Emma och Agnes i Barnsjön och grillade korv och badade. Jag hoppade från femman, trodde helt seriöst jag skulle dö, men icke. Det var varmt i vattnet också, helt fantastisk kväll. Igår var jag, mams och sis i Billdal och badade, det var väldigt gött det också. På kvällen var jag hos Nathalie, det var fräscht.