SOFIE DAHLQVIST

240513

Kategori: Personligt

Hej bloggen. Får lite prestationsångest över att skriva här nu för att typ klassen hittat hit osv men whatevä antar jag. De senaste dagarna har inte varit speciellt minnesvärda, har skyndat hem varje dag och pluggat sönder inför mattenationella. Allt förgäves, det gick inte alls bra idag, men det är okej, spelar ingen större roll. För nu är det ju helg och det är ju alltid fint, idag är det middag hos Thea och imorgon ska jag och Kajsa och Alexander på Knarrholmen, ska bli så himla fett så jag vet typ inte var jag ska ta vägen. Fast just nu vill jag typ bara se en film, men icke.
I förrgår var jag och kollade på treornas bal. Knäppt egentligen, men blev lite illa till mods när jag var där. Inte bara för alla var så himla fina och jag inte hade borstat håret och varit en dag i skolan osv, utan mest för att jag förmodligen inte kommer träffa många av dom någonsin igen typ. Typ i sommar på hultsfred, men som kommer alla flytta hit och dit och ta sabbatsår och jag vet inte vad. Och det är bara ett år tills jag kommer vara där och ska skiljas från min klass och andra och jag vet liksom bara inte om jag är redo, det har gått så fort och jag hänger liksom inte med. 
Men vad ska man göra. 
Oj, glömde skriva, bilderna är från i måndags, som var en väldigt fin dag. Gustav fyllde år så jag Gustav och Ronja åkte upp i Gothia Towers (första gången för min del) och åt räkmacka och drack dyra drinks. Det var kul och dyrt!

Kommentarer

  • Akssel säger:

    Det är lugnt soffan, vi har känt till din blogg jättelänge ;) Du är asbra!

    2013-05-24 | 23:47:21

Kommentera inlägget här: