SOFIE DAHLQVIST

301113

Kategori: Personligt

Hej min favvoz. Det har hänt lite allt möjligt den senaste veckan, good and bad. Inte så mycket dramatiskt men hur som helst. Till det bra hör: piercat mig, min syrr har skaffat boyfriend, har 99 % bestämt mig för att åka till Stockholm över nyår och säkert massa mer bra saker men minns inte riktigt. Och det dåliga var väl egentligen att vi hade matteprov och att det gick ganska dåligt. Men hursomhelst. Denna lördag hade jag bara tänkt softa, det behöver jag verkligen.
 
Äh en annan grej är att jag funderar på att göra min blogg privat, men om ni vill fortsätta läsa den så kan ni kommentera här eller nån annanstans eller prata med mig så kan det hända att ni får lösen till ma blog. Men well har inte bestämt mig riktigt men kanske. Bye.

251113

Kategori: Personligt

I helgen var jag hos Nea (bla.). Det var så himla mysigt, hon bor i världens finaste hus. Det var så god mat och alla hade köpt så fina presenter (lp-spelare, en Joni Mitchell skiva mm) och Neas mamma höll det finaste talet jag någonsin hört utan krydde. 

181113

Kategori: Personligt

Jag var på jazz i helgen men tyvärr fel dag, alltså inte när Håkan, Daniel Gilbert, Hästpojken, Henrik Berggren, Alice B mfl. var där. Det var ju synd. Men however så var det sköj när jag och Helen var där, superkul. Vi träffade Ellen, Frida, Jesper mfl. där. Annars så har jag jobbat väldigt mycket i helgen, är mycket roligare på K-town till en början, Cecilia har ju börjat där nu också och massa från mitt gamla fotbollslag ska också börja. So happy for that. 
Just nu borde jag plugga hur mycket religion som helst. Men det gör jag ej. Imorgon ska jag på Glasvegas och är astaggad, läste dock en ganska dålig recension om deras spelning nånannanstans, men men. Måste ju se Glasvegas nån gång och kommer säkert gråta på It's my own cheating heart that makes me cry hursomhelst, eller det kommer jag förmodligen inte nu eftersom jag skriver det, men skulle vela. JAJA!
Juste, skulle spela för Prins Daniel idag tillsammans med Emma och Tim. Han typ stod utanför aulan när vi spelade, men det var la bara bra för jag faila totalt. Asså kan verkligen inte hantera min nervositet. 

131113

Kategori: Personligt

Igår vare äntligen 200dagarsferren som vi alla väntat på så länge (XD). Det var verkligen toppenkul, först var vi i studentkommitéen hos mig och drack lite diverse, hade typ hetsstädat hela huset, sen drog vi till Valand (första gången för mig). Det var verkligen kul, älskar när man känner alla och bara vill krama alla osv. Höjdarfest! Sen att jag o Stina blev utslängda kl 2 av oklar anledning var lite upprörande igår men idag ganska kul.
Hursomhelst, hade en sån här underbar bakisdag. Det var ju så himla fint väder, köpte frulle på espresso house och käka på bussen, var allmänt fnissig hela dagen och busade lite. Allt detta gjorde jag i en helt söndrig sko haha, hela sulan lossnade av gårdagens röjande!! 
Förresten EMMA OLSSON den sista bilden är ju lite lik den jag tog i Valle förra året när jag råkade radera alla bilder på kameran. Eller vad säger duuuu?
Vill bara säga igen, igår och idag var två väldigt bra dagar. Weho

Lanzarote

Kategori: Personligt

Lanzarote represent! Fick tillbaka engångskamerorna häromdagen så well here it is, värdaste resan. Var så cpsugen på värme så jag höll på att dö, och jag skulle nog ha gjort det också om jag stannade hemma. Allt var perfekt, vi hade inga planer, det var varmt, vi käka, vi bada, vi sov, vi sjöng karaoke och lärde känna alla i hela stan. Jag lärde mig lite spanska.
När jag fick korten upptäckte jag dock att jag var helt värdelös på att ta bilder under vattnet. Missade motiven på de flesta osv. Kung är jag.

101113

Kategori: Personligt

Heje. Den här helgen har varit väldigt upp och ner (som resten av denna hösten XD). Har varit ganska osugen på att parta och allt vad det innebär den senaste tiden o i fredags pallade jag verkligen inte utan körde enbart på coca cola tillsammans med Stina och Clara på Kontiki där de hade 60-talskväll. Där träffade vi bland andra Märta, Sara och Shawnee, svinlängsen jag såg Märta så det var toppenfint. Annars har jag jobbat, typ bara, resten av helgen. Eller jo igår var jag hos Wennö o mös. Mums. I varje fall, har ju börjat jobba i Kållered nu, det är skönt med nystart även om det är donkis ändå och så. Har lite huvudvärk nu på kvällskvisten, men annars är det helt ok. Jag o mami har sett på Great Gatsby så jag taggar lite inför 200dagarsferren. Eller mycket, är bara fett trött i skrivande stund så är inte så taggi.
Men asså det är mörkt och höst och snart vinter och det känns som jag aldrig varit med om det tidigare. För när klockan är fem och det är helt mörkt ute är de som om jag liksom inte orkar med någonting alls. Var det så förra året? Jag minns inte att det var så.

071113

Kategori: Personligt

 Jag är jättetrött nu verkligen. Det är inte så mycket i skolan egentligen och det är väl inte så mycket annat på gång egentligen men ibland känner jag mig bara helt slutkörd = typ nu. Vid sådana tillfällen vill jag bara lyssna på Pink Matter på repeat och känna mig lite eländig. Men sånt kan man ju inte göra hela tiden. What happened to the lanzarote-Sofie och Sofie för en månad sedan som va så taggad på att förändra sin vardag och att allt skulle vara frid och fröjd hela tiden.
Antar bara att jag är lite hösttrött och sånt. Men det är ju inte så kul.
Det jag mest av allt vill göra just nu är:
Gå på bio med nån spännande, vill se Frances Ha 
Typ gå på 60-talsparty och dansa till Beatles
Bada i havet 
Massa annat som jag inte vill skriva här
Men är liksom i extremt behov av typ omtanke. Saknar sommarn typ i Vasaparken, när vi hängde på bänkarna i allén och skrattade och grät och kramades typ. 

061113

Kategori: Personligt

Hejsan... Nu har det varit lov osv och jag har varit i Lanzarote i hopp om att bli utvilad i själen osv. Var hur härligt som helst när jag var där, brydde mig om ingenting, men så fort jag kom hem var det liksom samma gamla visa. Mycket stress samtidigt som man verkligen vill njuta av det sista året i skolan.
Idag har hursomhelst varit en väldigt upp och ner dag, mest ner. Blev svintrött på somliga i klassen som inte läser detta så då kan jag ju skriva lite. Ahhrg. Nä, kan inte gå in på det mer än så men hursomhelst blev/är jag väldigt irriterad. Därav min arga uppsyn i korridoren om det varit så idag alltså. 
Har la inte något mer att säga egentligen. Jag och Stina såg Gilbert Grape idag, en film jag velat se länge pga att det är både Johnny Depps och Leonardo Di Caprios debutfilmer (tror jag) och dessutom en Lasse Hallström film. Den var väldigt rolig och fin och speciell och sånt, riktigt bra. Riktigt imponerad av Leonardo's insats, inte lika imponerad av Johnny Depps frill, men han är fräsch ändå. 
Nu borde jag sova eller i varje fall göra något vettigt. Så haj.