SOFIE DAHLQVIST

061113

Kategori: Personligt

Hejsan... Nu har det varit lov osv och jag har varit i Lanzarote i hopp om att bli utvilad i själen osv. Var hur härligt som helst när jag var där, brydde mig om ingenting, men så fort jag kom hem var det liksom samma gamla visa. Mycket stress samtidigt som man verkligen vill njuta av det sista året i skolan.
Idag har hursomhelst varit en väldigt upp och ner dag, mest ner. Blev svintrött på somliga i klassen som inte läser detta så då kan jag ju skriva lite. Ahhrg. Nä, kan inte gå in på det mer än så men hursomhelst blev/är jag väldigt irriterad. Därav min arga uppsyn i korridoren om det varit så idag alltså. 
Har la inte något mer att säga egentligen. Jag och Stina såg Gilbert Grape idag, en film jag velat se länge pga att det är både Johnny Depps och Leonardo Di Caprios debutfilmer (tror jag) och dessutom en Lasse Hallström film. Den var väldigt rolig och fin och speciell och sånt, riktigt bra. Riktigt imponerad av Leonardo's insats, inte lika imponerad av Johnny Depps frill, men han är fräsch ändå. 
Nu borde jag sova eller i varje fall göra något vettigt. Så haj.

Kommentarer

  • Johnny säger:

    Hahahahah hans hår! Dog<3333

    2013-11-07 | 23:12:35

Kommentera inlägget här: