SOFIE DAHLQVIST

131113

Kategori: Personligt

Igår vare äntligen 200dagarsferren som vi alla väntat på så länge (XD). Det var verkligen toppenkul, först var vi i studentkommitéen hos mig och drack lite diverse, hade typ hetsstädat hela huset, sen drog vi till Valand (första gången för mig). Det var verkligen kul, älskar när man känner alla och bara vill krama alla osv. Höjdarfest! Sen att jag o Stina blev utslängda kl 2 av oklar anledning var lite upprörande igår men idag ganska kul.
Hursomhelst, hade en sån här underbar bakisdag. Det var ju så himla fint väder, köpte frulle på espresso house och käka på bussen, var allmänt fnissig hela dagen och busade lite. Allt detta gjorde jag i en helt söndrig sko haha, hela sulan lossnade av gårdagens röjande!! 
Förresten EMMA OLSSON den sista bilden är ju lite lik den jag tog i Valle förra året när jag råkade radera alla bilder på kameran. Eller vad säger duuuu?
Vill bara säga igen, igår och idag var två väldigt bra dagar. Weho

Kommentarer

  • EMMA OLSSON säger:

    Lite faktiskt! Den blev mycket bättre än vad jag trodde i fotograferande stund. Jag tror nämligen jag skelar, om du kollar noga på mitt öga under håret så ser man endast det bruna ;)

    2013-11-15 | 18:08:30
    Bloggadress: http://vargemma.blogspot.se

Kommentera inlägget här: