SOFIE DAHLQVIST

181113

Kategori: Personligt

Jag var på jazz i helgen men tyvärr fel dag, alltså inte när Håkan, Daniel Gilbert, Hästpojken, Henrik Berggren, Alice B mfl. var där. Det var ju synd. Men however så var det sköj när jag och Helen var där, superkul. Vi träffade Ellen, Frida, Jesper mfl. där. Annars så har jag jobbat väldigt mycket i helgen, är mycket roligare på K-town till en början, Cecilia har ju börjat där nu också och massa från mitt gamla fotbollslag ska också börja. So happy for that. 
Just nu borde jag plugga hur mycket religion som helst. Men det gör jag ej. Imorgon ska jag på Glasvegas och är astaggad, läste dock en ganska dålig recension om deras spelning nånannanstans, men men. Måste ju se Glasvegas nån gång och kommer säkert gråta på It's my own cheating heart that makes me cry hursomhelst, eller det kommer jag förmodligen inte nu eftersom jag skriver det, men skulle vela. JAJA!
Juste, skulle spela för Prins Daniel idag tillsammans med Emma och Tim. Han typ stod utanför aulan när vi spelade, men det var la bara bra för jag faila totalt. Asså kan verkligen inte hantera min nervositet. 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: