SOFIE DAHLQVIST

211013

Kategori: Personligt

       
Hej bloggen! Har haft en gryyym helg. Fredag vare Håkankväll på Kontiki och därefter Jazzhuset. Jag stod i djbåset med Martins Sköld (<3) och vi smög in backstage och kikade på Martin då, Henrik Berggren (eller jag missade honom ehe) och Martin från Hästpojken. På lördagen var vi på Emmas pappas 50-årsfest och spelade, det var så himla sjukt kul, blev helt tagen av Geralds (Emmas pappas) livshistoria och hans spontanitet typ. Amazing.

141013

Kategori: Personligt

 

131013

Kategori: Personligt

Hellu gott folk. Finfin helg, dock jobbigt på jobbet men har bestämt mig för att säga upp mig nu. Om jag inte får nytt jobb så whatever. Jag pallar liksom inte McDonalds längre. Men hursomhelst, fin helg, i fredags hängde jag med bla Linn, Ronja, Stina, Felizia, Gustav, Ida, Nea, Aline, Johanna mfl. Träffade också Ellen, Elin, August mfl det var kul! Nu ska jag försöka plugga, ha det!

101013

Kategori: Personligt

Jag är så glad nu för att:
Jag har världens bästa vänner. S-e-r-i-o-u-s-l-y. 
Jag är så glad för att jag kan ringa Stina när som helst. Whenever I feel lonely.
Jag är så glad för att allt verkar under kontroll för Linn. SÅ HIMLA GLAD. 
Jag är så glad för att Nea är kung, hon är snäll!
Jag är så glad för att Alice också är kunglig, för att hon förstår mig och jag henne och för att vi har kul och för att vi är allvarliga.
Jag är så glad för att jag bestämt mig för att nu gäller det! Livet here I come! Karaoke imorgon då maybe, woho!
JAG ÄR SÅ GLAD!

061013

Kategori: Personligt

Igårkväll firades Helens artonårsdag på Donsö. Så himla fint var det där, vill flytta dit typ. Vi var jättemånga brudar och fick mat och tårta och det var hur trevligt som helst. Efter middagen skjutsade min mami mig till Elin i Mölnlycke som hade artonårsfest. På vägen dit taggade jag o mami till Abba vilket nästan uteslutande är det enda jag lyssnar på just nu (+ Lars Eriksson och lite Pink Floyd och Frank Ocean (och Frank Sinatra ofc)). Kul vare. Idag pluggar jag psykologi och sånt. Very much fun faktiskt men ansträngande.

061013

Kategori: Personligt

Igår var en riktig toppendag. Det var liksom lagom höstvarmt ute, och jag hade liksom en härlig känsla i kroppen typ. Jag och Stina såg först Vicky Christina Barcelona, bra film! Lite tragiskt slut typ, men det är väl livet. Jag och mamma shoppade lite fort i Kungsback innan jag åkte till stan för att fika med Nea. Vi promenade runt lite i Göteborg också. Eller ah, mest Haga och däromkring. Det var jättekul!

021013

Kategori: Personligt

Ja ja ja jag har höstångest. Lyssnar bara på Bad Religion, Pyramids och annat Frank Ocean och känner mig dålig. I varje fall idag.
Blir liksom bara så tröööööööööööööööööööööött. På att bara för att jag gör något som jag tror som gör ngn glad så blir det typ fel och man bara nähä jaha det var inte riktigt det som var tanken.
MEN WHATEVÄ. Hade finbesök i skolan idag i alla fall, saknad jao. Kan inte alla treor börja igen, jag dör av tristess. Ibland

011013

Kategori: Personligt

Idag var en väldigt bra dag. Eller den började sämst, två h engelska 7, värsta lektionen ever. Det var typ på lunchen som jag blev riktigt taggad på livet ba. Nu har jag varit hemma och inte gjort något i typ 1,5 h, så borde verkligen göra något vettigt. Tänkte börja med psykologin, vi har en inlämningsuppgift om Stanford Prison. Så himla intressant och sjukt verkligen. Är inte riktigt sugen på att anstränga mitt hövve så mycket men måste börja nån gång ändå så atte. 
Om nån vill åka till Las Palmas med mig på höstlovet så välkomnas det btw. För jag måste till värmen. Och det är bråttskande!