SOFIE DAHLQVIST

300913

Kategori: Personligt

Antar att hon är tillbaka, sofiesoutfits comeback!!! Vet att ni saknat mig, även fast det var bättre förr, à la 2005-isch.
 
Tshirt - Weekday (Stinas)
Jeans - Cheap Monday
Jacka & strumpor - Monki
Skor - Dr Martens
Mysse - Carlings
Håkispåsis - Rockhouse
 

300913

Kategori: Personligt

Today has been a lovely day. Hade den känslan från början tror jag, trots religionsprov och sånt. Tror det gick ganska bra också, jackpot! Åt dock väldigt äcklig mat på Indiska, för vi har vegetarisk vecka nu pga vårat gymnasiearbete. Lite kämpigt att hålla sig från alla goda hamburgare, but it's ok. Sen skulle jag, Wennö, Nilsson och Emma (och egentligen Linn också) hittat på något skoj men det blev ju bara jag och bruden ovanför, attans! Vi pluggade lite, åt lite, och planerade världshistoriens bästa fest som förmodligen inte kommer inträffa men om den gör det kommer den vara allt jag drömt om typ!!! Och så tog vi lite kort i ghettot där jag bor, tycker om det ändå, speciellt nu när de målat SÅ HIMLA FINT vid pendeln. Så himla fint. Blir typ stolt över lilla Lindome.
Saknar Stockholm lite och my friend Linus som är så himla rolig. Måste träffa honom snart för då är jag glader!

300913

Kategori: Personligt

I törsdags var vi ute en sväng med klassen, efter att ha varit på en ganska deprimerande teater (om man får vara så ofin o inte finkulturell, men teater är nog inte min grej, but whatevä). Hade liksom taggat som bara den med The Killers "All the things I've done" på spårvagnen till teatern, men det goda humöret försvann ju lite där på teatern då som sagt. Jaja. Det var sköj hursomhelst, många var med och vi dansade osv. Härligt jaharå.

290913

Kategori: Personligt

Fick önskemål från Linnet att blogga mer och bli känd och dessutom vara en skön bloggare. Vet icke hur jag ska klara det, speciellt inte när jag typ bara lägger ut töntiga webcamegopics, men jag har blivit förjävla bra på det där med eyeliner så det är värt att dokumentera tycker jag! 
Well, well, yesterday så var jag Stina och Stina och Felizia och hennes väldigt skojiga kusinbarn ute, först på Le Village och sen på Rio Rio. Bäst var det när de spelade Believe med Cher (grät typ av lycka) och när jag köpte en chorizo med mina sista slantar. Plus, det får icke glömmas, när jag och Stina kom hem till Stina och Stinas mamma hade ställt fram massa käk till oss, mycket snällt verkligen. 
Idag tog jag Stina och Stina och Linn en promenix och kaffe på Gunnebo. Härligt väder var det. 
Nu ska jag plugga massor, förhoppningsvis, och sen ska jag till jobbet. Blä, jag vill verkligen sluta. Don't pall the donk anymore.

STOCKHOLM

Kategori: Personligt

Hela helgen har jag spenderat i Stockholm. Och det har varit fantastiskt, for realz. Även fast Linus blev sjuk, vilket of course sög, så hade jag ändå så himla kul. Jag och Stina bodde på Clarion med resten av alla buisnessmen, vi passade in yeah. På fredagen gick vi runt och försökte hitta något trevligt ställe, först blev vi nekade på Debaser, sedan nöjde vi oss med en sportbar i Gamla Stan där det tydligen var BD-kväll, väldigt otippad blandning. Senare träffade vi Dina och gick till Ace (som i Ace of Base) som var en klubb i tunnelbanan, svinfett verkligen. De spelade BARA bra låtar, hela tiden, Common People, Kolla kolla, Uppsnärjd i det blå, Jag har vart vilsen Lisa, That's not my name - you name it helt enkelt! Varje morgon var vi bakis och käkade massa hotellfrukost, sen på lördagen shoppade vi loss, spenderade typ asmycket, inte köpt så dyra saker sen jag var i New York, men man får passa på när American Apparel inte finns här i gbg. Sen fikade vi med Julia och på kvällen träffade vi Gustav och Elvin på ett event på ett kulturhus. 
DET ÄGDE.
Annars mår jag fint om någon undrar. Eller asså jag mår asbra, det enda är att jag möjligtvis gjort bort mig inför en person, eller jag är inte riktigt säker på om det är så eller inte... Och allt beror på att people jag inte känner så bra kan missförstå mig för att jag kan va ganska kärleksfull but whatevä. Att vara för kärleksfull kan inte alltid vara bra har jag märkt, menmenmenmenmen vad ska man göra?

180913

Kategori: Personligt