SOFIE DAHLQVIST

210414

Kategori: Personligt

Hej!
Jag har haft ett mycket bra lov!
Har haft annat för mig än att hålla till här.
Har så mycket roligt framför mina fötter just nu så lär kanske inte uppdatera var dag.
Men ändå.
Hejhej.

060414

Kategori: Personligt

Bilder från de gångna veckorna, några på mig, en på Märta, en på Stina och en på det förträffliga Haga (fotade av mig, Märta eller Stina)
Hör upp! JAG ÄR SÅ HIMLA GLAD JUST NU! On top of the world. Yeah.
Vet ni varför? Det är egentligen inte så märkvärdigt, men jag är väldigt glad och det är alltid värt att uppmärksama.
Okej först och främst: Jag fick äntligen utbilda mig i kassan på donken idag. För er som inte vet så har jag under mina två år på donken inte trivits så bra (av olika anledningar). Men idag kände jag mig riktigt king där i kassan och fick massa fin beröm sen. Då blev jag varm i hjärtat! 
Och sen är jag precis hemkommen från middag med mor och far. Vi var i Kungsbacka och det var riktigt fint. Jag åt lax och créme brulé. Det var riktigt kul, vi kommer ju inte så ofta längre än från tvsoffan till köksbordet.
Okej nu sammanfattar jag resten som är bra för pallar ej skriva mycket mer: LINN ÄR HEMMA JA!, högskoleprovet gick bra, jag var ute med Emma, Ellinor, Axelx2 och Sebastian igår och det var mycket trevligt, jag har fått ett bud på min klänning på tradera och slutligen: jag har köpt en studentklänning.
Med andra ord
 
LIVET LEKER
 

010414

Kategori: Personligt

Hejhejhejhejhejhejhej.
Det är verkligen vår nu. Väldigt mycket vår. Väldigt strålande sol, mycket blå himmel, mycket solbrillor, mycket hud, mycket Ted Gärdestad, Dungen, Ulf Lundell, Kings of Convenience. Jag har köpt en hatt som jag ska ha på mig hela sommaren, det är i alla fall planen. 
Jag är ganska förväntansfull. Det känns som att trots att det är ganska kärva veckor jag har framför mig så är jag redan förbi dem, redan på väg ut på äventyr. Fri, ingen skola, inget som binder mig. 
Jag läser sjukt mycket just nu, ser på film. Har blivit största kulturtanten, men det hör liksom samman med allt det andra, jag längtar så sjukligt mycket till när jag får bestämma precis hur mina dagar ska se ut. Min plan är att knega ihop massa stålar o sen bara resa resa resa överallt. Om någon är sugen på Gotland till midsommar, säg till, för de tär jag!
Och snart är det bal också. Igår köpte jag baldojs, klänning har jag redan köpt. Det är knäppt hur mycket pengar folk (inklusive mig) lägger på det där. Wa.
Juste, idag är det första april också. Man måste ju nästan lyssna på Aprilhimlen då, inviga april månad liksom. Det gör jag.