SOFIE DAHLQVIST

250214

Kategori: Personligt

Vilken fin Stina, visst? Igår var första vårdagen enligt mig och Stina, därför firade vi nyvår. Vi hittade på massa bra saker man ska göra på nyvår och bockade för dem alla, förutom att man ska se en Astrid Lindgren film, det hann vi inte med. Men hursomhelst, vi fikade på café Jacobs och njöt av solen som sken in genom fönstret, sen på kvällen gick vi till pingisklubben där en och annan trevlig filur var! Hoppas ni alla hade en trevlig nyvår!
Idag har jag opererat bort min visdomstand. Det var obehagligt. Nu är jag helt slut... Måste plugga men är ju bedövad i halva ansiktet så det känns knäppt att plugga. Blä.

200214

Kategori: Personligt

Hej bloggis, dålig uppdatering i know. Har ju varit bortrest osv så det är lite därför. Jag var i Val Thorens och det var himla omvälvande, mycket motstridiga känslor och sånt. Men nu är jag hemma och jag är glad för det. Nu låter det som om allt var dåligt där, så var det inte. Men allt var inte bra.
Men är som sagt hemma nu och det känns bra. Är lite förkyld och har lite andra åkommor också, men det är najs för snart fyller jag 19 och då ska jag på Kentkväll på Henriksberg. Har mycket roligt framför mig. Ska förhoppningsvis till London och Köpenhamn.
Blir typ alltid lite bräcklig under vintern, så längtar tills det blir vår och jag blir gladare och starkare osv. Töntigt ye. Well well.
Synd att det är mycket i skolan, annars hade man ju velat hitta på massa feta grejer. Men det gör jag ändå, så skolan blir lite lidande. 
Skit vad jag pratar strunt. HEJDÅ

060214

Kategori: Personligt

Idag var jag och Stina Wennö på Jonathan Johansson som spelade på Storan. Jag tyckte det var helt fantastiskt. Dock väldigt kort konsert och synd att han inte spelade något av det gamla, men omagad vad han är fantastisk den grabben. Stundtals väldigt läskig, men skit va mycket känslor det är i alla hans låtar osv. Helt fantastiskt.

030214

Kategori: Personligt

 
Är lite på Joni Mitchell humör if u know what i mean. 
Dagen har varit överlag bra, men dåliga inslag.
Hejdå

010214

Kategori: Personligt

Igår var jag Simon Axel Egil Thomas och Emma på yaki och käka. First time in ma life, det var skitgott verkligen och superroligt osv. Jag åt skaldjurssoppa, den var helt fantastisk faktiskt, och till efterrätt creme brulé, denna efterlängtade creme brulé alltså! Till det drack jag massor av vin. Jag var lite nojig över om vi skulle komma in på klubben sen men det var ju inga problem! Det var verkligen en toppenkväll, kaffebaren var fantastisk. 
Idag har jag jobbat och snart ska Stina komma hit så ska vi mögla i soffan.