SOFIE DAHLQVIST

190114

Kategori: Personligt

Här är min acnejacka på mig. Like it so much u can't even imagine. 
Hursomhelst, imorgon är det skola igen, kul. Borde ha pluggat lite matte idag men såg på film, A Beautiful Mind, istället. Den var bra, mycket bra, lite lång dock. 
Snart är det lov, men det känns inte riktigt så najs som det borde. Alla på min skola ska typ till Val Thorens utom jag. Jag får typ köpa en sista minutenbille till nått fräscht ställe istället. Haha.

190114

Kategori: Personligt

Hejhejhejhej bloggen. Jag har haft en hejdundrande helg, don't remember anything at all from it. Nä, skoja, men den har faktiskt varit riktigt fet. I fredags efter fysikprovet (SOM GICK SUPERB!) fikade jag med Nea och åt svinmycket käk. Hon skulle på dejt på kvällen och vi taggade sönder på stamfiket och Le Petit Café. Sen på kvällen drog jag, Stina, Stina, Felizia, Jessica med flera till andra lång, men jag var inte på topp, lite febrig osv, så vi drog ganska tidigt. Sen igår så var jag och drack loads of red wine (som jag inte fått dricka på en vecka pga penicillin) med Emma och Hagman. Det var sköj. Efter det rusade jag till trädgårn i snöovädret där jag träffade Stina Wennö och Josefina. Det var kul, men Carli och Albin Myers som Wennö gärna ville se dja dröjde för länge så vi stack.
Förutom en trevlig helg har jag fått gå hem från jobbet tidigt både lördag och söndag. Ovärt eftersom jag får minilön men värt för att jag inte pallar!!!!

100114

Kategori: Personligt

Jag skrev härom veckan att jag skulle göra en liten årsresumé. Och då får jag ju inte vara sämre än att göra det heller. Observera att bildkvallan på dessa bilder verkligen varierar. Försöker skapa en stämning av det gångna året snarare än något fancy inlägg.
 
Januari var som januarimånader brukar vara. Nya tag, började träna riktigt mycket igen, hängde mycket på chalmers och pluggade matte osv. Nyårslöftet var köpstopp av kläder och det höll sig rätt så bra enda till sommaren, men ändå bra kämpat. Annars så fikade jag massor (helst på kopps), taggade inför Val d'Isaire tillsammans med Linn, mamma och syrr i Alebacken. Jag jobbade ganska mycket också.
 
Februari, eller månaden då Polhem åkte till Val d'Isaire. Snacka om att man snackat hål i huvudet på folk om den resan, men den var faktiskt helt fantastisk där och då. Hände så mycket tokiga grejer. Hade dessutom världens trevligaste rumskompisar, Sara och Emma, och vi lyssnade på The Dock of the Bay all the time (och 212). Denna månaden hann jag även vara på personalfest, börja planera ett litet hyss, se på Eva & Adam (Alexander på bilden, löv på brillorna <3), fika på kopps och fylla år. Jag fick bästa presenten någonsin, Eddie hittar guld på ljudbok, tror verkligen det är det finaste jag fått, TACK EMMA! <3
 
Okej nu orkar jag inte resumera mer, kanske blir mer nån annan gång, men nu ska jag vila för jag har faktiskt tandvärk.
 

100114

Kategori: Personligt

VAD ÄR DET FÖR FIN JACKA SOM HÄNGER I MIN HALL?
 

070114

Kategori: Personligt

Nu börjar skolan losers!... (Jag är också en loser som börjar skolan ehe...)

STOCKHOLM

Kategori: Personligt

Bilderna från Stockholm då. Skrev ju lite om vad vi gjorde där i förra inlägget så hade faktiskt inte tänkt gå in på det mer än att det var så himla bra och fint osv. 
Idag har jag jobbat, tråkigt värre. Imorgon ska jag också jobba, blä. Men några saker som är bra som jag kom på idag är att jag snart fyller år, så då kan jag önska mig lite fräscha saker, typ Way Out West bille kanske. Åååååh längtar så mycket, detta året var så najs. Mm.

040114

Kategori: Personligt

Nu är jag hemkommen från Stockholm. Jag hade världens bästa vistelse där. Verkligenverkligen. Ätit väldigt mycket god mat och druckit väldigt mycket champagne. Jag har hunnit bestämma ett nyårslöfte för att sedan glömma det, jag har sett fyrverkerier på Mose Backe, jag har fått nya vänner, jag har träffat gamla vänner, jag har kommit på vad jag ska döpa mitt barn om jag får en dotter, jag har varit på fotografiska, jag har träffat min moster.
 
Det har varit dimmigt varje dag men jag vet att detta är en bra start på det nya året. I feel it ya know.