SOFIE DAHLQVIST

100114

Kategori: Personligt

Jag skrev härom veckan att jag skulle göra en liten årsresumé. Och då får jag ju inte vara sämre än att göra det heller. Observera att bildkvallan på dessa bilder verkligen varierar. Försöker skapa en stämning av det gångna året snarare än något fancy inlägg.
 
Januari var som januarimånader brukar vara. Nya tag, började träna riktigt mycket igen, hängde mycket på chalmers och pluggade matte osv. Nyårslöftet var köpstopp av kläder och det höll sig rätt så bra enda till sommaren, men ändå bra kämpat. Annars så fikade jag massor (helst på kopps), taggade inför Val d'Isaire tillsammans med Linn, mamma och syrr i Alebacken. Jag jobbade ganska mycket också.
 
Februari, eller månaden då Polhem åkte till Val d'Isaire. Snacka om att man snackat hål i huvudet på folk om den resan, men den var faktiskt helt fantastisk där och då. Hände så mycket tokiga grejer. Hade dessutom världens trevligaste rumskompisar, Sara och Emma, och vi lyssnade på The Dock of the Bay all the time (och 212). Denna månaden hann jag även vara på personalfest, börja planera ett litet hyss, se på Eva & Adam (Alexander på bilden, löv på brillorna <3), fika på kopps och fylla år. Jag fick bästa presenten någonsin, Eddie hittar guld på ljudbok, tror verkligen det är det finaste jag fått, TACK EMMA! <3
 
Okej nu orkar jag inte resumera mer, kanske blir mer nån annan gång, men nu ska jag vila för jag har faktiskt tandvärk.
 

Kommentarer

 • Syrr säger:

  Vilken utförlig årsresumé

  2014-01-11 | 12:14:49
 • Emma säger:

  Val D 2013
  never forget

  2014-01-13 | 23:20:39
  Bloggadress: http://vargemma.blogspot.com
 • din mamma säger:

  http://www.naturskyddsforeningen.se/vad-vi-gor/jordbruk/eko/8-satt-att-doda-myter-om-ekologiskt#.Usmx83PbGwE.facebook

  2014-01-18 | 00:36:18

Kommentera inlägget här: