SOFIE DAHLQVIST

300614

Kategori: Personligt

Tjo! Vad händer?
Jag är tillbaka på jobbet nu efter ett par intensiva dagar på bråvallafestivalen. Har fett mycket blåmärken och lär inte känna mig helt fräsch på ett par dagar. Men guuu va det var fett (emellanåt!).
Detta var det bästa:
Att vi valde att bo på funkiscampingen. Ärligt talat hade jag inte pallat att bo på vanliga campingen då vi jobbade väldigt mycket plus att funkiscamping ägde. Speciellt vårt camp, goaste hänget!
Markus Krunegård var helt fantastisk. Belle and Sebastian likaså, och på The Kooks dansade jag och Linn runt i publiken medan vi sålde öronproppar, en riktigt höjdargrej.
Varje kväll var fetingnice med undantag från den första. Dock synd att jag sista kvällen var så trött att jag gick o la mig istället för att köra, som var tanken. Men inte mycket att deppa över.
Plus, tappade bort mobilen två gånger och fick tillbaks den båda gångerna. Snacka om flyt.
 
Just nu är jag ganska trött och avdankad. Lite sjuk och så. Men nu kan la sommaren sätta fart så jag kan bada i sjöar, läsa böcker och komma igång med alla roliga grejer jag sitter o planerar när jag har dötid här på jobbe. Här är en del grejer jag planerar att göra, som jag är väldigt taggad över:
Åka till stockholm igen och träffa gurra.
Boka nån härlig charterresa i slutet av sommarn.
Börja skriva på mitt filmmanus (samlar just nu lite material o grejer, men känner att jag inte riktigt kan börja 4 realz förrän jag sitter på någon härlig uteservering, lite avsides, med ett glas vin eller någe och bara känner inspirationen flöda (sån klyscha jag vet!)).
Funderar på att anmäla mig till en kurs i individuell sång (efter att en grabb på bråvalla sa att jag borde satsa på det haha?). Nämen liksom why not? Han sa att jag kunde bli nya Janis Joplin och jag ba varför inte? Kan dock banga 27årsklubben helst.
Åka ut på fisketrip med Johanna o Emma. Helst grilla lite korv också.
Sen vill jag införskaffa mig en almanacka bara för att jag gillar att skriva in grejer i min almanacka.
 
Vet att dessa planer inte är speciellt storartade, men jag gillar dem. Jag är taggad på livet.
 
Ps. Bestämde imorse att nu får det vara slut på mitt shoppande, både för min plånboks och för miljöns skull. Från och med idag ska jag bara låna kläder på klädbiblioteket tänkte jag. Och så ser jag sedan på deras instagram att de stänger och att deras utförsäljning börjar idag. Snacka om oflyt. Ds.

160614

Kategori: Personligt

Just pretending att jag är kents covergirl :P
 
Hej bloggis. Just nu jobbar jag och träffar my buds och har de gatt. Det är dock lite ovant det här livet. Lätt hänt att man fastnar i soffan och käkar oliver och ost med kex och choklad. Därför har jag gett mig själv lite olika projekt jag ska ta mig an. 
 
Har ju varit i stockholm. Snart ska jag lägga upp bilder därifrån och så.

070614

Kategori: Personligt

 
Här är lite bilder från lms bal. Det var nice.
Btw så har jag tagit studenten. Himla himla fett vare. Det var lite tårar, mycket glädje och mycket oklara känslor. 
 
Just nu mår jag sådär. Av att jag gör så dumma saker.

Alicante

Kategori: Personligt

Eftersom jag redan snackat om hela resan i tidigare inlägg får ni nöja er med bilder nu!