SOFIE DAHLQVIST

300514

Kategori: Personligt

Okej nu är jag typ redo att ta resten av klassresan. Dock är jag väldigt sliten efter balen som var i förrgår. Men mer om det senare, en sak i sänder.
 
Dag tre alltså. Sol och bad. Sen var det champions league match eller något, och alla boys (och Julia) var lite taggade för det. Vi klämde in oss på något ställe i stan och tittade på matchen. Kan väl inte säga att jag var jätteinne i matchen, dock vare kul för killarna hade bettat om resultatet och Axel hade rätt resultat fram till 94e minuten. Han var inte så glad efter det, haha. Efter matchen drog vi till en karaokebar, bästa jag vet <3. Dock var min röst inte riktigt som den borde men jag försökte kompensera det med lite whiskey. Ingen bra idé haha. Hursomhelst, vi sjöng Believe och Abba och Singel Ladies och jag tror att folk i klassen har lite härliga videos därifrån som jag inte vill se.
 
Så dag fyra. Hängde vid havet, hängde vid poolen, spelade lite tennis. Senare åt vi lite i byn vi var i och därefter gick vi till en lokal liten härlig bar. Där började jag Simon, Axel och Ellinor med komplimangleken, mitt förslag ofc. Det var väldigt kul att få komplimanger, men också att ge liksom. Himla fint. Sen drog vi till stranden och satt och lyssnade på Kent och mös och frös. När det blev för kallt och för sent så gick vi tillbaka till hotellet och jag, Tim, Axel och Ellinor (som sov) satt och snacka en stund. Vi fick min efterlängtade gråtkväll, trots att det liksom bara var jag som grät. Sen så kände jag att jag var tvungen att säga en sak så då sa jag det (okej vet att ni inte kommer fatta vad det här handlar om men det är mest för att hjälpa mig själv att minnas).
 
Sen så var det dags för sista dagen. Gjorde väl inget särskilt. Jag och Clara köpte feta jordgubbar och glarre och det var fett som bara den i solen. Tog lite fräscha pics på bland andra Tim med undervattenskameran. Sen städade vi en del. Och käkade. Därefter deeptalka jag och Simon lite. Sen var det dags att hoppa på bussen till flyget. Och klockan 10.15 var vi i Sverige igen.
 
Denna resan var väldigt omvälvande för mig. Jag insåg en del saker, både bra och dåligt. Mest av allt vill jag säga att inget går upp mot bra vänner. Och då tänker jag självklart mest på Clara! Du är king!

270514

Kategori: Personligt

För drygt tre timmar sen kom jag hem från vår klassresa på Alicante. Just nu känner jag mig lite deppig för att helt plötsligt vara ensam, antiklimax på den lix. Men wa, vilken resa, så himla händelserik.
 
Känner att jag behöver gå igenom de flesta händelserna innan jag blandar ihop allt och glömmer små fina detaljer som jag vill minnas (ursäkta för hur töntig jag är, men är lite lyrisk eller något).
 
Sanningen är den att jag av diverse olika anlendningar inte var speciellt sugen på klassresan. Men skit i det nu, första kvällen satt vi hela klassen på vår balkong snackade och höll på. Sen drog vi till stranden, väldigt fullis, och jag fick prata med Jonna om saker jag tänkt på länge som har tyngt mig. Sen satt jag Clara, Axel, Axel och Hannah på rummet och pratade politik haha. Sen satt jag och Axel uppe lite till och pratade om annat.
 
Dag två var vi nere vid havet och badade, ofc. Det var riktigt stora vågor och härligt och fint och alltesammans. På kvällen åkte vi in till stan och åt på restaurang och sedan gick vi till en klubb. Där blev jag lite ledsen pga äckelspanjorer, men alltså mina fina klasskompisar tröstade mig, so much love. 
 
Detta får vara nog för idag. 2 b continued.

120514

Kategori: Personligt

Tjo!
Just nu har jag verkligen inte tid att blogga. Ändå fick jag en sådan lust att skriva lite om hur taggad jag är på diverse olika festivalakter i sommar. Titta in videosarna nedan och bli lika taggade som jag. We!
 
 
 
  
 

020514

Kategori: Personligt

DET ÄR JU SÅ SJUKT MINA VÄNNER! Om en dryg månad tar jag studenten. Jag dör av rädsla/excitement/lycka! Snart ska jag iväg och posta det på bilden. Erkänn fina frimärken huh?

020514

Kategori: Personligt

Jag vet inte vad ni gjorde på valborg eller hur ni hade det, men jag var i Lund och det var så himla kul, asså helt crazy drömkul liksom. Jag och Stina fick bo hos Ellen (so himla snällt!) och hon visade oss hur skoj det är i Lund. Om ni funderar på att flytta dit, gör det! Det verkar så ball. 
Vi kom dit i tisdags. På onsdag, valborg, gick vi upp tidigt i ottan för att gå på champagnefrulle hos Ellens kompis Sebastian. Fina grejer. Kl 9 begav vi oss vidare till stadsparken och där låg vi och svettades till eftermiddagen. Lite oklart vad som var grejen där, vi mest drack öl, men det är ju gott och i gott sällskap är det bra. Därefter blev det en nap för mig Stina och Ellen. Senare drog vi till Ellens vän Gunnar som hade Lunds finaste lägenhet. Vi satt på balkongen och dansade väldigt mycket. Suverän valborg!