SOFIE DAHLQVIST

161014

Kategori: Personligt

Klockan är en kvart över läggdags och alldeles strax ska jag borsta tänderna och hoppa i säng. Hursomhelst hoppas jag att ni har haft en bra torsdag; det har jag. Det var skoj på jobbet, det var skoj efter jobbet (köpte afternoon tea på Evas Paley och åt så jag mådde illa men det var totally worth it). Hängde med Linn och Hannah. 
På bilden har ni Joni Mitchell såklart. Ööäh vad hon är bäst. Wish I was her. Hon är liksom min idol hihi. Jag vill bli som Joni Mitchell när jag blir stor!
Godnatt!

131014

Kategori: Personligt

Det är höst och jag är inte deppig (just nu i alla fall). Det hör ju inte till vanligheterna. Men det är ju nice förstås.
Idag har jag och Linn fikat lite granna, det var skoj och trevligt! Är oerhört taggad över en sak som vi bestämde att vi skulle engagera oss i. Skriver mer om det ifall det väl blir av, för annars känner jag mig bara som en hycklare. 

081014

Kategori: Personligt

Just nu i korta drag:
Lyssnar extra mycket på Joni Mitchell för jag och min sånglärare delar samma obsession för den kvinnan. Har hittills alltså bara fått Joni Mitchell låtar i läxa (inte mig emot alltså).
Kommer vilken dag som helst köpa biljett till Australien. Det är bara en fråga om de nyckfulla flygbiljetternas höjning och sänkning i pris.
Drömmer om Paris och lyssnar på Edith Piaf och Ratatouilles soundtrack 24/7. För jag och Linn ska dit om äh, 12 dagar? OCH vi ska bo i en lägenhet som varit med i Elle Interiör. Respect!
Jag känner mig för tillfället hyffsat harmonisk i själen, jobbet är bra och jag hanterar hösten över förväntan, kanske för att jag klär mig varmare än jag brukar. Är dock inte lika harmonisk i själen pga att Morrissey har cancer. Moz stay!