SOFIE DAHLQVIST

London del tre

Kategori: Personligt

Tredje dagen, fredagen, i London, drog vi ut och käkade eggs benedict till frulle. De var riktigt gött.
Vi begav oss vidare till Camden i jakt på en kanalbåt som vi skulle åka med. Vi hetsade genom marknaden och hittade tillsist vår båt. Turen var väl inget märkvärdigt, men mycket trevligt.
Senare på kvällen förberedde vi oss för det för mig omtalade Koko. Vi hade på vägen hem från Camden köpt oss varsin mask som vi tog med till Koko. Det var himla festligt. Stina och Hannah tappade sina (Brad och Hugh), men jag har min kvar (Daniel Radcliffe!). Kvällen var sjukt stökig och sjukt fantastisk tycker jag. Heja den kvällen. Vill tillbaka ååååh.
Sen på lördagen och söndagen verkar jag ha varit fett trött på att fota, för nu blire inga fler bilder. På lördagen var vi hur som helst mest hemma och slappade, och sen på kvällen var vi på Ministry of Sound till morgonen. Drog i princip bokstavligt talat därifrån till flygplatsen. Jag var fräsch och pigg så att säga.
Det var väl det.

London del två

Kategori: Personligt

På torsdagen begav vi oss ut för att upptäcka London. För mig var det första gången (andra gången egentligen, men det räknas inte). Vi åt the best breakfast ever hemma i huset, den var dröm. Det fanns allt man kunde önska sig. Vi hade tänkt dricka mimosa till, men morgonformen var inte redo för det nej. 
Vi drog till Shoreditch och tittade i skivaffärer och vintagebutiker. Det var riktigt trivsamt och fint. 
På kvällen drog vi till världens flottaste bio, Eletric Cinema i Notting Hill. En satt i fotöljer med fotpall och drack champagne. Vi såg Lucy. Den var fett läskig.

London del ett

Kategori: Personligt

Förra helgen var jag, Stina och Hannah i London. Vi bodde i Notting Hill i Hannahs fantastiska lägenhet. Ville aldrig åka hem.
Vi kom dit på onsdagen, åt lite hamburgare i Notting Hill. På kvällen åkte vi till Soho och gick på tranaoke (karaoke med transvestiter i princip). Det var typ det roligaste ever. Vi sjöng I had the time of my life och bondade med tre jättehärliga transor. Skitskoj kväll.
Fortsättning följer.