SOFIE DAHLQVIST

070515

Kategori: Personligt

Hey le blogg. Alldeles för längesedan sist. Minns ju ej vad jag har gjort for realz.
 
Men ska försöka återberätta så gott jag kan. För snart tre veckor sedan kom Tim hit från Sydney. Han kom hit på en solig fredag och vi åt god mat på Lentils på kvällen och hängde med härligt folk. Den fredagen slutade mitt couchsurfande hos Sonja och istället började hostel-eran som har varit utomordentligt rolig.
 
Jag sökte jobb (och gör fortfarande (kommer till det senare)) och fick jobb ganska fort på ett opersonligt place på Degraves Street. Efter 4 ggr dar hade jag fått nog - min chef var galen, lönen var för dålig och stället vidrigt helt enkelt. De serverade ''färskpressad juice'' som var hälften färskpressad och hälften vanlig juice, jag såg dem ta upp mat fran golvet osv. Inget härligt place. Tog min lön och sa adjö.
 
Därefter har jobbsökandet fortsatt. Och fick en jobbtrial samma dag som jag gav mig ut på jakt igen, och därefter har jag jobbat där 2 ggr. Det är ett jättemysigt och genuint litet cafe med massa stammisar och härlig personal. Fick dock veta igår att jag förmodligen inte kommer få jobba kvar för att chefen tycker jag har för lite experience. Och ärligt talat förstår jag vad han pratar om, för jag tycker det är väldigt svårt att vara på alla ställen samtdigt och multi taska vilket krävs i ett litet och poppis cafe som det är. Det suger dock. Vill jobba där och bli bästis med Zaltan (baristan) och Jessie (en annan tjej som nyligen börjat jobba där och som klär sig väldigt smart).
 
Hur har hostel eran varit då kanske ni undrar. Mycket skoj! Speciellt på the nunnery där det är gratis frulle och där jag träffat några härliga personer (Louis (fransosen), Jesper (hollandaisen), Laura, Liv, Graham, Sam och Dom (britter), Andrea (tyskan), Florens (tysken), Rimi (japanskan <3), Rosie och Antony (britter), David (ölandsbo), typ det). Hade en härlig filmkväll i torsdags då vi tittade på Fightclub och jag satt uppe enda in i småtimmarna och snackade med Jesper om allt möjligt. Sedan blev jag lite för full en kväll och gjorde bort mig lite. Men vad ska en göra. Var ett hjärtskarande avsked av kompisarna på the nunnery igår. Men jag kommer ju träffa dem i framtiden såklart.
 
Men igår var inte bara ett hjärtskarande avsked, utan även ett efterlängtat återseende med Emma och Stina <3. Nu flyttar vi in på 686 Rathdowne Street igen och är redo att ta Melbourne med storm! Måste bara hitta mig ett jobb igen nurå. Gah.

Kommentarer

  • Söster säger:

    KRAM från söster

    2015-04-07 | 20:06:31

Kommentera inlägget här: