SOFIE DAHLQVIST

Melbourne Part 1

Kategori: Personligt

Heeeeeeeeeej alla min trogna läsare x) Ursäkta min förskräckliga uppdatering de senaste 8 månaderna eller så, jag har ingen bra ursäkt (förutom ej tillgång till dator men hursomhelst!).
 
Jag är ju som de flesta vet tillbaka i Gbg nu. Det är härligt. Dock har ju Hannah och Stina farit till Stockholm och Linn far snart iväg hon med, till Indien, så avundsjuk! Men sen är ju massa andra härliga personer kvar som tur är! Och mor och far och syster. 
 
Jag är just nu arbetslös och mitt humör är ibland på topp och ibland lite mer förvirrat. Känns som senaste halvåret har tagit mycket kraft från min beslutskraft eller vad man ska säga så jag tycker det är lite jobbigt att fatta beslut just nu. Så jag försöker att inte göra det så mycket.
 
Men min plan är hursomhelst att stanna här i Gbg ett tag, jag opereras i oktober så det är delvis därför jag stannar. Hade kanske stannat ändå, det vet man aldrig. Så just nu vill jag hitta ett härligt jobb som inte är för krävande och helst har med miljö, att rädda världen, att krossa sd, musik eller böcker att göra! Så om någon som läser det här vet ett sådant jobb, plz tell me.
 
Ovan har ni lite bilder från Melbourne. Har nog publicerat några innan, vet inte så noga. Tog tyvärr inte så mycket bilder overall, men jag hoppas ni får en liten känsla av vilken fet stad Melbourne är!
 
Tjohej!