SOFIE DAHLQVIST

240215

Kategori: Personligt

Heya! (som alla säger här haha?)
 
Tiden går så fort här, gud hjälpe. Det beror väl på att en fått lite mer utav ett vardagsliv så det liksom bara rullar på ni vet.
 
För cirkus en vecka sedan hade jag världspremiär; jag spelade och sjöng på en bar (open mic) för första gången i mitt liv. Var väl ingen drömspelning, hade ingen stor public (typ Emma och Stina och personalen), managern var sen så jag fick bara spela hälften så många låtar som det var tänkt och jag drack lite mycket vin innan jag skulle köra så hade lite svårt att kontrollera rösten haha. Men det var lärorikt! Och imorgon är det på't igen, då ska jag spela på jobbet. Gud hjälpe! Hoppas det går bra. Vill golva dem alla. (Btw om ni har tips på någon låt på svenska som jag kan spela kan ni väl kommentera, är lite inne på Ted men hittar ingen som passer min röst tycker jag ''/).
 
Så vad händer här mer? Vi har upplevt Melbournes omtalade ambivalenta väder, staden blev översvämmad en dag. Det var spännande men mest irriterande för vi fick hoppa av tramen och gå massor. En har jobbat på. Druckit öl. Espresso Martini. Kaffe. Jobbat på Lentils. Varit vid stranden. Typ det.
 
Om en vecka blir jag alone i denna staden. Waaaaa. Men jag är ganska så säker att jag kommer rocka den. Ska bara hitta någonstans att bo hehe.

Kommentarer

  • ellen n säger:

    hej sofie! hoppas du har det superbra!! puss och kram :)

    Svar: Hej ellen!! det har jag verkligen! vad kul att du kommentera! hoppas allt ar bra med dig ocksa! puss och kram!!!
    Sofie Dahlqvist

    2015-02-24 | 13:45:08

Kommentera inlägget här: