SOFIE DAHLQVIST

270115

Kategori: Personligt

Hej där!
 
Dålig uppdatering från min sida, men nu kommer ett fett vad-vi-har-gjort-hittills-inlägg! Idag har vi varit på resande fot i exakt 2 veckor. Resan var minst sagt lite stökig: tågresan till Stockholm; hyffsat lugn bortsett från ett aggressivt fyllo som fick ett otrevligt utbrott, flight 1 till London Heathrow; jag glömmer min iPhone i fickan framför sätet, flight 2 till Hongkong; för min del ok, såg på bra film (Boyhood och 100 steg från Bombay till Paris) dock mådde Stina inte suveränt utan spydde lite, flight 3 till Melbourne: ganska händelselös och sömnlös (såg en väldigt rolig fransk film, minns ej vad den hette dock).
 
Sen bar det av från flygplatsen till Kate i Fitzroy där vi bodde den första veckan. Underbart läge mitt i Fitzroy were there's always a buzz som Kate skulle utryckt sig. Kate var en mycket trevlig värd (although she wasn't Caroline så att säga, men näst intill lika cool). Första dagarna var vi sjukt jetlag och sedan var det bara att kasta sig in i lägenhetsletandet. Det var sjukt svårt insåg en efter en stund när en typ hade ringt alla annonser som fanns på Gumtree (typ liknande blocket) och inte hittat något som passade oss (alt. att värdarna ville ha hyresgäster som stannar längre än 1-2 månader). Dagen innan Kate körde ut oss ur sin lägenhet lyckades vi äntligen hitta någonstans att bo. Där bor vi nu på 686 Rathdowne Street för den som vill stalka upp vårt hus på google.
 
Nu orkar jag inte mer. 2 b continued.

130115

Kategori: Personligt

God morgon.
Idag är det den trettonde januari vilket betyder avresa till Melbourne Australien (!!!!!!!!!). Just nu befinner jag, Emma och Stina oss på ett hotell nära Arlanda och snart så tar vi bussen till flygplatsen.
Jag är väldigt förväntansfull på ett underligt sätt! Det här är liksom det första i mitt liv som jag gör som inte liksom är väntat av mig (även fast en sådan här liten tripp är ganska standard). Det känns väldigt väldigt spännande. 
Nu väntar snart 33 timmar flygtur med mellanlandning i London och Hongkong. Återkommer sedan.

050115

Kategori: Personligt

Tjo!
Tänkte bara uppdatera er alla om att jag åker till Australien på tisdag nästa vecka (den tolfte). Det ska bli fet.