SOFIE DAHLQVIST

020315

Kategori: Personligt

Tjoflöjt.
 
Wazzap. Själv så mår jag bra, endock väldigt bakis och ont i mitt knä/höft. Har blivit lite mycket öl och lite lite träning på sistone.
 
Igår var en härlig dag. Faktum är att hela veckan har varit suverän, riktig drömvecka. Kör en liten recap, börjar från tisdag (för kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde innan tisdag).
 
På tisdag morgon jobbade jag och Stina frukost pa Lentils, kul som alltid. Klickade med några härliga asiatiska kunder vilket var skoj for sprang in i dem senare på kvällen så nu är vi vänner och ska ses imorgon faktiskt. Hurra, jag har vänner!
 
På onsdag kväll spelade jag på Lentils open mic och det var helt amazing. Har typ aldrig sjungit så bra, för att vara ärlig. Och fick så fin respons. En man sa att "I made his day". Det var fantastiskt. Kände mig som en rockstar.
 
Sen på torsdag morgon gick vi upp tidigt i ottan för att åka iväg på Great Ocean Road Tour. Vi åkte i en liten minibuss med ca 20 till och en fantastisk guide, Jude. Jude var kung. Vi såg fantastiska platser och jag badade i helt hysteriska vågor. Fantastiska vyer. Vi besökte en kall regnskog, en inaktiv vulkan, vi såg lite exotiska djur såsom koalor och emus (dock ingen känguru, eller jo fast på väldigt långt håll) och självklart besökte vi The 12 Apostles. Häftigt värre. Vi fick även lite nya vänner, Anja från Berlin, Toby från the Netherlands (som var övertygad om att alla prostituerade i the Red Light Districts gillade sitt jobb), Vivianne the flight attendant, Elsa Mareen (stavning?), även hon från Holland, och Gilles - väldigt irriterande fransos som bott i London och som inte åkte till Milford Sound när han var i Nya Zeeland (idiot). Vi var tillbaka i Melbourne på fredagkvällen och då fortsatte dagen med en liten barrunda på diverse härliga ställen runtomkring Gertrude Street med min nyfunna vän Gus (som btw pluggar till att bli doktor i politik med inriktning på Palestina/Israel konflikten, hur intressant?). Därefter träffade jag Stina och Emma på var favoritklubb Persa som spelar exakt samma låtar varje gång; Mr Brightside, Bohemian Rapsody, en och annan Abba låt, Don't Wanna Miss A Thing, Good Riddance (så irriterande låt haha, och alla blir hysteriskt glada när den kommer) och typ någon Tenacious D låt. Så både ris och ros. Eftersom vi var ute till efter midnatt hann vi även fylla år jag och Stina. Det var skojigt.
 
Lördagen började med en härlig brunch pa Grub Food Van och några Bloody Mary. Härligt väder bjöds det på. På kvällen var tanken karaoke, men vi hittade inget bra ställe så det blev en ganska lugn fodelsedag på Rice Queen. Amazeballz.
 
Söndag (alltså gårdagen) var riktigt skoj. Vi var på Sydney Road i Brunswick där det var en dagsfestival-isch, en blandning mellan andra långdagen och Göteborgskalaset skulle man kunna beskriva det som. Vi drack cider och öl och lyssnade på suverän musik som påminde lite om Blood Orange och sen såg vi även lite afrikansk dans. Därefter gick vi hem och åt chili sin carne (min signaturratt, jag rockar den) och därefter tillbaks till Brunswick och lite häng på en Beergarden. Där dansade vi till Metallica och fick lite nya vanner.
 
Idag är det dags. Sista måltiden nalkas. Imorgon lämnar Emma och Stina mig för Nya Zeeland. Hur ska det gå för mig, ensam i denna stora stad? Only time will tell.
 
Ps vet ej varför ena delen blev i kursiv stil Ds

Kommentarer

  • Söster säger:

    Kram från söster!

    2015-03-02 | 21:36:02

Kommentera inlägget här: