SOFIE DAHLQVIST

160915

Kategori: Personligt

Imorgon ska jag till Stockholm med mor och syster. Kul!

Europa

Kategori: Personligt

Här kommer slutligen de sista bilderna (som jag tycker är värda att visa hehe) från min Australienvistelse som slutade i lite tågluff i Europa. Jag hade längtat ihjäl mig, vintern tog död på mig i Melbourne och jag ville bara ha sol och nya omgivningar och lite Paris och sånt! Och jag saknade självfallet Jesse också. Jag kom till Paris den 19 juli tror jag, bodde hos Nea och Alice på Boulevard de Magenta, åh Paris är ju för bra. Dock slog det ju inte första gången där när jag och Linn bodde hos Caroline (som var världens ballaste person), men härligt var det givetvis. På vägen till Budapest där jag skulle joina Jesse och Luke stannade jag en natt ensam i Salzburg, jag har ju varit där tidigare osv och jag tycker det är en härlig stad. Och det var en helt fantastisk kväll, solnedgången var amaze och jag avnjöt den på en rooftop med en liten härlig drink. Livet på en pinne va! En varning dock till alla unga brudar som funderar på att resa lite ensamma och kanske avnjuta en middag eller drink ensam då och då - ni kommer då ej bli bemötta värdigt. Tydligen är det något romantiskt över en gammal 50årig gubbe som avnjuter en middag ensam, men är det en 20årig brud som faktiskt trivs väldigt bra i sitt eget sällskap så är man typ sorglig och får vänta i hundra år på att få bord, få beställa, få betala. Mvh arg tjej.
 
Nog med det bittra, sedan drog jag till Budapest, träffade Jesse och Luke då som sagt. Det var lite overkligt att vara tillsammans igen. Men Budapest var härligt som bara den, fin stad framförallt och jag blev kär i baden mm ville stanna där alla dagar. Sen spelade jag på en bar andra kvällen, extremt spontant och väldigt kul och jag var med om en liten duett à la walk the line med en fin grabb när jag sjöng It Ain't Me Babe. Extremt skoj. Kände mig som en riktig rockstar! 
 
Prag va bra, men var så himla trött på knäskrället, kunde knappt gå... Blablabla. Vi var på en klubb med extremt mycket 17åringar vilket var varierande kul, men de hade ett fantastiskt oldies-golv, och då kan jag ju bara inte ha tråkigt lol.
 
Sedan sista stoppet för mig innan jag drog hem till Gbg. Jag och Jesse åkte till Berlin. Första kvällen bodde vi hos Gustav, det var så extremt stort härligt lyckligt moment att efter så lång period av resande och nya bekantskaper att få träffa en så gammal och nära vän. Skrattade hysteriskt i flera minuter innan jag kunde lugna mig hehe. Vi åkte till en härlig sjö bland annat, sen så var vi på en grym karaokebar och jag sjöng Madonna och Cher och livet var mycket bra! Miss this a lot :') 
 
DET VAR FANTASTISKT BRÖDER

Melbourne Part 2

Kategori: Personligt

Godkväll folk! Ja lite mer bilder från Melbourne då. Vad jag saknar det när man ser dessa bilder. Första bilden är på Stina och Emma under en musikfestival på Sydney Road. Det var en hejdundrande dag det. Sen är det min franska kompis Louis på bild tre, Tim på bild fyra när vi besteg Hanging Rock, Caya och Stina på bild sex och Jesse på sista bilden. Och diverse omgivningar på de bilderna jag inte nämnde. Åh ja, en saknar ju alla fina och kaffét och värmen och ölen och maten.
 
Jaja. Idag har jag gjort på det ena och det andra. Snackade med Jesse imorse, han kommer förmodligen hit i Januari!!! Det var en skoj överraskning. Vi kommer förmodligen resa runt lite i Sverige då också, så det kommer bli så fett, har verkligen velat göra det länge! Och nu även i gott sällskap! Det var som fan. Sen så har jag bara gjort lite ditten och datten som man gör som arbetslös, kollat in platsbanken, druckit vin till lunchen, tränat lite granna, köpt mig en ny planta och - hör upp! - fått ett samtal från Malin på Konserthuset om en jobbintervju!!! Hur nice!!! Vill så gärna ha jobbet! Så nu får vi hoppas att intervjun går vägen och att mitt knä orkar jobba fram till min operation.
 
Och så är det ju första höstdagen idag. Känns inte alldeles för jobbigt. Då kan man köpa snygga höstkläder, det är ju skoj. Får bara skaffa lite cash först!
 
Fred ut!