SOFIE DAHLQVIST

Melbourne Part 2

Kategori: Personligt

Godkväll folk! Ja lite mer bilder från Melbourne då. Vad jag saknar det när man ser dessa bilder. Första bilden är på Stina och Emma under en musikfestival på Sydney Road. Det var en hejdundrande dag det. Sen är det min franska kompis Louis på bild tre, Tim på bild fyra när vi besteg Hanging Rock, Caya och Stina på bild sex och Jesse på sista bilden. Och diverse omgivningar på de bilderna jag inte nämnde. Åh ja, en saknar ju alla fina och kaffét och värmen och ölen och maten.
 
Jaja. Idag har jag gjort på det ena och det andra. Snackade med Jesse imorse, han kommer förmodligen hit i Januari!!! Det var en skoj överraskning. Vi kommer förmodligen resa runt lite i Sverige då också, så det kommer bli så fett, har verkligen velat göra det länge! Och nu även i gott sällskap! Det var som fan. Sen så har jag bara gjort lite ditten och datten som man gör som arbetslös, kollat in platsbanken, druckit vin till lunchen, tränat lite granna, köpt mig en ny planta och - hör upp! - fått ett samtal från Malin på Konserthuset om en jobbintervju!!! Hur nice!!! Vill så gärna ha jobbet! Så nu får vi hoppas att intervjun går vägen och att mitt knä orkar jobba fram till min operation.
 
Och så är det ju första höstdagen idag. Känns inte alldeles för jobbigt. Då kan man köpa snygga höstkläder, det är ju skoj. Får bara skaffa lite cash först!
 
Fred ut!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: