SOFIE DAHLQVIST

070116

Kategori: Personligt

Yo!
 
God fortsättning och sånt ;) 
 
För mig är 2016 ett nytt kapitel, för att jag behövde lite hjälp på traven tror jag för att ta mig ur en ond spiral som egentligen började med min hemkomst från Melbourne (vilket jag tror är väldigt vanligt) i kombination med mitt knä. Mina nyårslöften tycker jag om, de är sunda och kommer få mig att må bra (om jag lyckas hålla dom, villket jag är ganska så säker på att jag kommer), dessa är; 1. att inte vara min skada (dvs. inte hela tiden identifiera mig med mitt knä utan mer acceptera hur min form är varje dag och leva därutifrån, dessutom kommer det ju bara bli bättre och bättre från och med nu i och med operationen (som jag för dom som inte vet genomgick den 2/12/15)) 2. inte älta saker som jag faktiskt inte bryr mig om, utan bara pratar om/tänker på för att jag inte har något bättre för mig - detta är slöseri med tid och tanke speciellt eftersom när det väl kommer till kritan så rör det mig inte i ryggen. Och sen allt det vanliga, typ visa uppskattning för nära och kära osv.
 
2016 är ett nytt kapitel konkret för att jag börjar på nytt jobb, eller nytt och nytt, jag har gått tillbaka till min gamla jobb för tre månader. Alltså jobbar jag nu på labb på SCA för de som inte är lika involverade i mitt liv som jag själv. Än så länge har jag jobbat tre dagar, och de har varit förvånansvärt mycket trevligare än vad jag väntat mig. Jag måste erkänna för mig själv, att jag trivs så bra med att ha en rutin.
 
En annan sak som jag äntligen gjort är att anmäla mig som kompis på kompissverige.se vilket jag har velat väldigt länge, så nu uppmanar jag alla mina underbara läsare (XD) att göra detsamma! Världen är en mörk plats just nu och det är lättast att titta bort och/eller blunda men detta intiativ är så himla bra och något måste man faktiskt försöka göra för att få slut på allt elände och all olycka.
 
So long!

Kommentarer

  • Söster säger:

    Heja dig!

    2016-01-07 | 22:08:25

Kommentera inlägget här: